Saturday, 29 May 2010

Jämi

Last weekend Antti, Anne and Jukka were in puppy camp and cart competiition in Jämi with ten dogs. Uwa and Luna left home with Riitta. We drove dogs early saturday and sunday morning. Puppies got good camp training and it was nice to see other husky people.

There is summer and warm weater, so dogs have been only walkings and run in playing yard. They have also been in obedience ad agility tranings. Sepe and Taiku have ended last wednesday their puppy course and now they know some basic commands.
All Witsi's puppies like to swim in lake near us. Unfortunately Taiku hates water and swimming.

Viime viikonloppu kului Jämin pentuleirillä/kevät kisoissa. Mukaan lähtivät muut paitsi Riitta, Luna ja Uwa. Sää oli melko lämmin, mutta la ja su aamuna aikaisin pääsimme hieman ajelemaankin. Pennut saivat hyvää harjoitusta leirielämästä ja ihmiset pääsivät tapaamaan tuttuja.

Muutenkin kelit ovat olleet melko lämpimät ja kesäiset, joten koirien kanssa ollaan lähinnä lenkkeilty ja juoksutettu juoksutustarhassa. Lisäksi koirat ovat päässeet vuorollaan tokoilemaan ja agilityyn. Taikun ja Sepen pentukurssi päättyi viime keskiviikkona ja näyttivät ne jotain oppineenkin.
Witsin pennut ovat myös uskaltautuneet uimaan ja kahlailemaan lammella ja hiekkakuoppien lammikoissa. Taiku kiertelee rantoja pitkin muiden perässä varoten astumasta jalallaankaan veteen.

More photos from Jämi in homepages

Mushing in Jämi. Taiku is left dog in wheel.

Mushing again. Taiku and Jätkä in wheel.

Siina, Nome, Kaima, Geea and Witsi in stake-outs.

Some photos from puppy walking 13.5:

Puppies love to run up and down in sand and after that swim

Siina, Sepe and Taiku go to lake

Siina and Sola behind

Antti and Siina, Sola Taiku and Sepe's tail

No comments:

Post a Comment