Thursday, 21 October 2010

Jämi

Last weekend Antti, Jukka and Anne were in Jämi with 10 dogs. There was "Finnish cart champions races" but we were only tourists. We trained our team two times and Witsi did also bikejoring trip in race trial.
Sepe was home with Riitta and Papu (guest in our pack).
_________________________________________________________________

Viime perjantain ja lauantain Antti, Jukka ja Anne viettivät Jämin sulanmaan SM-kisoissa koirien kanssa lukuunottamatta sairaslomalla olevaa Sepeä. Kotiin Sepen kanssa jäivät Riitta ja hoitokoira Papu. Oma normaalisti isolla valjakolla käyttämämme mönkijä oli epäkunnossa, joten perjantaina Jukka ja Antti treenasivat pienellä mönkijällämme 9 koiraa ja Anne kiersi reitin Uwan kanssa pyörällä. Pimeässä osittain jo luminen reitti oli melko haastava.
Lauantaina Anne kävi kiertämässä 4 km reitin pyörällä Witsin kanssa kilpailun ulkopuolella, koska kisamatka oli muutettu lyhyemmäksi, eikä aikaa olisi voinut verrata tällöin muihin. Päivällä oli aikaa katsoa kisoja, handlata valjakkoja ja tavata tuttuja. Jätkä ja Nome sekä Witsin pentu Takoda pääsivät juoksemaan kisan jälkeen sekavaljakkoon ja myöhemmn kävimme ajamassa lopuilla koirilla hieman pidemmän lenkin. Lotalle ja Teemulle suuret kiitokset kunnon kokoisen mönkijän lainasta!


Witsi, Yepla, Geea and other dogs in stake-outs after Witsi's bikejoring.

Saturday training, arriving soon to camp.

8 dogs class winner Jaana Lintunen (kennel Kukanoksan) in start.

No comments:

Post a Comment