Sunday, 22 May 2011

AgiCERT :)

Today Antti, Anne, Geea, Witsi and Nome were in Agility Sport Team official agility competitions in Espoo.
In first course Geea was too fast to Antti and jumped one jump wrong side -> disq. Witsi chose wrong side of tunnel and Anne & Witsi got also disq.
In second course Witsi & Anne did better work but Witsi jump one jup too long -> disq. again.
10,5 years old Nome did nice work with Antti. Mistakes were very near, but finally they did zero-result! Time wasn't very good, Nome was 4.th from 25 dogs.
This was Nome's third LUVA-result and so he got AgiCERT and can now compete in 2.class. :)
_________________________________________________________________

Taas oli vuorossa agitykisat. Tällä kertaa Agility Sport Teamin viralliset kilpailut Espoossa.
Ensimmäisellä radalla Geea ja Antti pääsivät neljännelle esteelle ennen hylkäystä. Geea oli nopealla tuulella ja Antti ei kerennyt ohjaamaan sitä neljättä hyppyä oikein päin. Witsi & Anne pääsivät muutaman esteen pidemmälle kunnes Witsi valitsi putken väärän pään. Sen jälkeen Witsi räiskikin esteitä vielä oikein urakalla mm. A-esteellä se hyppäsi jo ennen harjannetta... Molemille siis hylyt.
Toisella radalla Witsi malttoi jo kuunnella paremmin, utta puolessa välissä rataa se meni ohjauksen mukaisesti yhden hypyn liikaa suuntaan johon se oli lähetetty.
Nomen ja Antin rata olikin sitten jännitystä täynnä. Virheet olivat todella lähellä, mutta lopulta 10,5 vuotias Nome selvisi maaliin virheittä ja aikakin riitti (n. -5 s.). Nome & Antti sijottuivat 4/ 25. Koska kyseessä oli Nomen kolmas LUVA, se sai vihdoin agiSERTin ja nousi 2. luokkaan :)
Nome and AgiSERT
Nome, summer 2006
Nome, summer 2006

No comments:

Post a Comment