Sunday, 3 July 2011

First July weekend

Saturday Antti and Anne were in Porkkalanniemi naturpark with Geea, Witsi, Siina, Sola & Yepla. They walk some hours near coastline. Weather was hot, but there was luckily wind and dogs could swim always, when they wanted. Sometimes it is nice to walk with dogs in new places. Young dogs also got good training because of other walkers and dogs.

On Sunday it was national dog show at Karjaa. Antti, Anne and Jukka were there with old boys Jätkä & Nome and Witsi. Judge was Leila Kärkäs and 16 huskies were entered in show.

Jätkä,Veteran class EXC1, SQ, 2. best male, BOB-vet
Nome, Veteran class EXC2
Witsi, Working class VG
__________________________________________________________

Lauantaina Antti ja Anne kävivät juoksunarttujen Geean ja Siinan sekä Witsin, Solan ja Yeplan kanssa Porkkalanniemen virkistysalueella ulkoilemassa. Sää oli melko kuuma, mutta rantakallioilla kävellessä tuuli puhalsi mukavasti ja koirat pääsivät aina halutessaan kahlailemaan ja uimaan. Välillä on virkistvää käydä koirien kanssa useamman tunnin reissuja hieman vieraammissa paikoissa. Vaihtelun lisäksi varsinkin nuorille koirille tekee hyvää ohitella vierita ulkoilijoita ja koiria.

Sunnuntaina oli vuorossa Karjaan kansallinen koiranäyttely perinteisesti lämpimässä säässä. Koirista mukaan pääsivät vanhuspojat Jätkä ja Nome sekä Witsi. Leila Kärkäkselle oli ilmoitettu yhteensä 16 huskya. Kehät sujuivat mukavasti, mutta koirien mittausttulokset hieman ihmetyttivät. Nome on mitattu aina 57-58 cm korkeaksi, mutta tänään se mitattiin aivan ylärajoille eli 60 cm.

Jätkä VET ERI1 SA, PU2, ROP-VET
Erinom. mittasuhteet. Hieman hoikassa kunnossa. Kapea lanne. Hieman
pitkänomainen pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Tasapainoinen hyvä raajarakenne ja luusto. Erittäin hyvä karva. Erinom. liikkeet lähes 12-vuotiaalle. Miellyttävä käytös. Yläkulmahammas puuttuu, josta todistus.

Nome VET ERI2
Erinom. mittasuhteet,kookas.Oikealinjainen, hyvä pää. Etuosan tulisi olla paremmin kulmautunut. Kapea rintakehä.Hyvät takakulmat.Liikkeissä jo hieman jäykkyyttä. Muuten iloinen ja reipas. Karvanlaatu OK.

Witsi KÄY EH
Hyvät mittasuhteet omaava narttu, joka on edestä kovin kapea.Oikealinjainen hyvä pää, hieman lyhyt kaula.Kovin suora edestä. Laskeva ylälinja.Hyvät takakulmat ja häntä.Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hyvin, mutta edestä kapea. Kookas. Miellyttäväkäytöksinen.

2.7 In Porkkalanniemi
Sea and Witsi, Geea, Sola, Yepla & Siina

Antti with Geea, Sola, Witsi and Yepla

Witsi, Geea, Sola and Siina's tail in sea.

Geea, Witsi and Yepla watch landscape.

Geea


Antti's mobile phone photos from Midsummer:
Kaima, Witsi, Siina and Sepe

Kaima, Yepla, Sepe and Siina (Witsi, Nome & Taiku in background)

Taiku's own place, when weather is hot.

No comments:

Post a Comment