Sunday, 23 October 2011

Geea & AgiCERT :)

Today Antti, Anne, Jukka, Geea, Taiku and Sepe were in agility competitions. Witsi is in heat so she can't compete.

In first course Antti & Geea did zero result an got LUVA. In results they were 4.th/41.
Also in second course Geea ran fast and without mistakes. She got zero result and again LUVA. This time she was 3.rd / 37.
Because Geea got one LUVA before, she has 3 x LUVA now. It means that she got AgiCERT and go to MAXI2-class :)
_________________________________________

Jämin jälkeisellä viikolla vetotreenit ovat palanneet normaalirytmiin ja matkaa olisi tarkoitus pidentää. Maanantaina Siina ja Anne kävivät bussilla Helsinki-reissulla ja lauantaina oli Solan vuoro päästä yksin leikkimään koirakavereiden kanssa. Koiralauma on hieman levoton, kun Kaima, Witsi ja Sola ovat juoksussa.

Tänään olimme Kirkkonummen kennelkerhon agilitykilpailussa porukalla Antti, Anne, Jukka sekä koirat Geea, Sepe ja Taiku. Antti osallistui kahdelle Saviojan radalle Geean kanssa. Myös Witsi oli ilmoitettu, mutta kisat jäivät taas välistä; tällä kertaa juoksujen vuoksi.

Ensimmäisellä radalla Geea hieman sähelsi, mutta suoritti kiltisti oikeaa rataa. Aikakin riitti mukavasti ja radalta tuli nolla (n. 5 s alle ihanneajan) & LUVA. Sijoitus radalla oli 4./41, joten Geea pääsi myös palkintojen jakoon.

Toisella radalla Geealla oli vauhtia vielä hieman edellistä rataa enemmän. Rata sujui taas puhtaasti eli tuloksena taas nolla (n. 8 s alle ihanneajan)ja LUVA. Tuloksissa sijoitus riitti 3. sijaan 37 koirakosta.
Koska Geealla on yksi LUVA viime keväältä, Geea sai agiSERTin ja nousi kakkosluokkaan :)

Itse olimme melko yllättyneitä Geean päivän saldosta. Geea on kisannut agilityssa melko vähän ja treenimäärätkin ovat pienemmät kuin muilla huskyillamme. Lisäksi sillä on ollut usein ongelmia ihanneaikoihin pääsemisessä.

Kisojen aikana Anne hyödynsi Sepen ja Taikun kanssa häiriöitä. Molemmat pikkupojat suorittivat esteitä mukavasti harjoitusesteillä. Hallissa Sepe toimi hyvin käskyn alla, mutta "vapaalla" se käyttäytyi melko villisti. Taiku taas osasti rauhoittua hallissakin ja malttoi keskittyä käskyihin.

Geea in agility course.
In first course Geea was 4.th
Geea and Taiku wait in agilityhall.
Anne & Taiku trains.
Taiku takes contacts fine.
Geea got many prizes.

No comments:

Post a Comment