Sunday, 8 January 2012

LUX Helsinki & Halli-cup

3.1 Antti, Anne and Riitta were in Helsinki with Sola and Yepla. There was LUX Helsinki - light show. Light installations were at 3 km long trail and there were many walkers. Sola and Yepla got good training to walk in rush. After trail we walked also in the center.in the evening at home there were two very tired half sisters.

Because there was no sled dog race (no snow) this weekend, yesterday Anne and Antti entered to agility competititons. Lägi's Halli-cup is unofficial competition and often there is about 100 starts/day. Antti & Geea and Anne & Witsi got disqualifed in competition class. Both did good corses and we were happy to their workness.
Taiku & Anne started in beginners class at the first time. Taiku got some points but he did good job after all. In results he was the 3rd.
__________________________________________

Tiistaina 3.1 Antti, Anne ja Riitta kävivät hieman erilaisella kävelyllä Yeplan ja Solan kanssa. Matkalla oli erilaisia valoteoksia LUX Helsinki-tapahtumassa. Helsingin keskustaan sijoittuneen 3km reitin varrella oli useita teoksia ja reitillä riitti paljon kulkijoita. Ulkoilun lisäksi Sola ja Yepla saivat muistutella ihmisvilinässä kulkemista ja hyvinhän se sujui. Pääsivät tietysti myös joidenkin turistien kuviin. Reitin jälkeen kierrettiin vielä keskustan ruuhkaisia katuja ja palattiin toista reittiä takaisin. Kotona puolisisarukset olivatkin mukavan väsyneitä.

Kun rekikisoihin ei tänä viikonloppuna päästy, osallistuimme lohdutuksena agilitykisoihin eilen. Kyseessä Lägin epävirallinen halli-cup. Startteja kisoissa oli vajaat 100. Kisaavien luokassa sekä Antti & Geea että Anne & Witsi saivat hylätyn. Geea palasi tiukassa käännöksessä takaisin koskemaan puomin ylösmenokontaktia, mutta muuten rata oli vahdikas nolla. Witsi hyppäsi yhden hypyn väärästä suunnasta ja sen jälkeen rata mentiin vähän sinne päin. Uusinta radalla Witsi teki puhtaan radan.
Taiku starttasi ensimmäistä kertaa kisoissa mölliluokassa. Taiku kuunteli Annea ja keskittyi hallin hälinässä hyvin. Radalla se toimi vauhdikkaasti ja tuntui innostuvan vain enemmän, kun tiesi tehneensä oikein. Radalta saatiin pari kieltoa (hyppy ja putki oikealta) ja aika ei ollut paras mahdollinen varmistelusta johtuen. Taiku kuitenkin altti ihanneajan reilusti ja sijoittui lopulta kolmanneksi.
LUX Helsinki, Olympic Stadion Tower
Riitta , Yepla & Anne
"rubix xpress", Anne & Yepla and Antti & Sola
Sola & Yepla in center of Helsinki

No comments:

Post a Comment