Tuesday, 27 January 2015

Yepla 6 years

16.12.2014 Yepla had her 6.th birthday. Yepla is Witsi's first puppy and special to us. She is very big girl, but also very funny dog. Finally she started to behave like adult dog.

In team Yepla comes better and better. Now she doesn't work too hard first kilometers like before. She has ran also in lead some longer trainings. She surprised, how good she knows commands.

_______________________________________

16.12.2014 Yepla täytti 6 vuotta. Yepla on Witsin ensimmäinen pentu ja erityinen koira meille. Se on erittäin kookas narttu, mutta myös erittäin hauska koira. Mitä enemmän Yeplalle tulee ikää, sitä enemmän siitä on oppinut pitämään.

Yepla tuntuu kasvaneen viime syksyn aikana henkisesti itsevarmemmaksi. 10 päivän Lapin vaelluksella viime syksynä se joutui pärjäämään ilman lauman tukea. Yepla on saanut aina elää emonsa Witsin kanssa, mutta viime syksynä Witsin kuoltua sillä ei ole ollut enää emää turvanaan. Yepla leikitti aina Witsiä , mutta ilolla se leikkii nykyäänkin muiden kanssa.

Yepla on aina iloinen ja varsin ilmeikäs koira. Se ei murehdi turhista koskaan. Nuorempana Yepla oli varsin vauhdikas, mutta nykyään se on hyvin rauhallinen normaalisti. Myös vetäessä se on tasoittunut ja tullut sen myötä yhä paremmaksi. Nuorena sillä oli tapana vetää alkumatka hieman turhankin innokkaasti. Yllättäen Yepla tuntuu osaavan melko hyvin myös johtajakoiran tehtävät.


25.12.2016 Yepla's best friend Kaima and Yepla in wheel

6.1.2015 At Lieksa, Yepla again right dog in wheel

6.12.2015 Yepla (left dog nearest camera)

No comments:

Post a Comment