Tuesday 30 June 2015

Kaukjärven kierros- canicross race

3.5  Anne & Taiku and Minna & Geea started in Kaukjärven Kierros - canicross race. Trail was 14 km and weather was good to dogs (not too hot).
Minna & Geea won women's class. Anne & Taiku were second. Time was 1:02:11 and their trail record.
Thanks and congratulations to Minna, who ran with Geea!

Results
__________________________________

3.5 järjestettiin Kaukjärven kierros -juoksu, jossa oli mukana myös koirasarjat. Anne ja Minna osallistuivat perinteisesti kisaan. Minna sai eteensä lainaksi Geean, jonka oletettiin etenevän suht tasaisesti. Annella oli vetäjänä Taiku kuten parina aikaisempanakin vuonna. Matkaa kilpailussa oli 14 km ja sää oli onneksi suht viileä.Valitettavasti canicrossaajien määrä oli vähäinen verrattuna aikaisempiin vuosiin.
Alkumatkan jälkeen taitoimme matkaa neljän koirakon porukassa. Minnalla olisi vauhtia riittänyt enemmänkin, mutta Geea oli sen verran Annen perään, että lakkasi vetämästä matkan kasvaessa liikaa. Minna päätyikin tsemppaamaan muita kovempaan vauhtiin.
Maaliin Geea ja Minna tulivat toisina, naisten sarjan voittajina. Taiku ja Anne tulivat melko pian perässä sijoittuen naisten sarjassa toisiksi. Aikaa reitillä kului 1:02:11, joka oli oma reittiennätys.
Geea sai palkinnoksi hienon Hurtan pinkin heijastinliivin. Lisäksi saatiin koirien urheilujuomaa ja monta pussia herkkuja koirille. Juoksijat saivat perinteisesti ruusut ja lasikuutiot.
Kiitos taas Minnalle Geean juoksuttamisesta ja juoksuseurasta!