Saturday, 26 December 2009

Puppies

Witsi gave her Christmas gifts today, when Witsi's and Sirius's puppies were born. First puppy was grey-white female, second black-grey-white female, third grey-white male, fourth black-grey-white male and last beige/grey-white female. Puppies and mother are ok.

Witsin joululahjat olivat vähän myöhässä, mutta oikeasti ihan aikataulussa. Tänään Witsille ja Siriukselle syntyi siis viisi pentua.
Ensimmäisenä syntyi vaalean harmaa-valkoinen narttu, jolla on laaja valkea kaulus. Toinenkin pentu on narttu, mutta tumma musta-harmaa-valkoinen. Valkoista on vain jaloissa, hännän päässä, pieni viiru naamassa ja täplä niskassa. Kolmantena syntyi vaalea harmaa-valkoinen uros, jolla myös laaja valkea kaulus. Kolmas muistuttaa väritykseltään paljon ensimmäistä pentua, mutta kuviot kauluksessa ovat lähes peilikuvia. Neljäs pentu on hieman kakkospentua tummempi uros, jolla valkea piirto naamassa on laajempi. Viimeisenä syntynyt narttu on hyvin vaalea beige/harmaa, jonlla on tyypillinen huskyn maskikuviointi.
Synnytys oli helppo ja emo sekä pennut voivat hyvin.

female(born 2.), male(4.), female (5.), female(1.) and male(3.)

2 comments:

 1. Congratulations!

  Best witches to the mother, her pups and owners!

  Wishing you GOOD LUCK,
  and a Happy New Year!

  ReplyDelete
 2. Congrats from Sweden and relative uncle Silve. Sirius's mother was Silves cousin :-)

  What a nice way of celebrating X-mas and the upcoming new year!! Best of luck with the pups and happy trails for 2010!!!

  ReplyDelete