Friday, 3 December 2010

Geea, 4 years

Today is Geea's 4.th birthday. Usually Geea runs in lead with Witsi. She working good and is fast. Last spring Geea started her agility career.
__________________________________________

Tänään vuorostaan Geea viettää synttäreitä. Ikää tulee täyteen 4 vuotta. Silti sitä kutsutaan yhä Pikku-Geeaksi tai lyhemmin PG:ksi. Valjakossa Geea juoksee nykyään usein johdossa, pääasiassa Witsin parina. Se työskentelee mukavasti ja pitää hyvin vauhtia yllä. Nykyään suuntakäskytkään eivät tuota ongelmia. Viime keväänä Geea aloitti myös agilitykisauransa. Agilityradallakin se on erittäin kuuliainen.
Geea on siis kaikin tavoin helppo koira, paitsi... Viime talvella Geea ilmeisesti säikähti jotakin tarhassa (aidan päältä tippunutta lunta?), eikä ole sen jälkeen pysynyt siellä. Ennen rauhallisesta tarhakoirasta tuli koira, joka yrittää kaikin keinoin pois lähinnä kiipeämällä. Kattoverkoista huolimatta se aina onnistuu tunkemaan/puremaan itsensä jotenkin ulos ja odottelee sitten rauhassa tarhan ulkopuolella ihmisten tuloa. Oman turvallisuutensa vuoksi se viettääkin nykyään lähes täysin sisä- (ja ketju-) koiran elämää.


Geea, December 2008

No comments:

Post a Comment