Saturday, 25 December 2010

Ristinummen litter 1 year

Witsi's second litter and our first litter was born year ago.
Happy birthday to Siina, Sola, Takoda, Sepe and Silba!
___________________________________________________

Witsin toinen pentue ja samalla ensimmäinen oma pentueemme syntyi tasan vuosi sitten. Aika on kulunut nopeasti ja pennuista on kasvanut hyvin työskenteleviä rekikoiria valjakkoon. Jotain muutakin ne ovat vuodessa oppineet: käytöstapoja, perustottelevaisuutta ja muutamia agilityesteitä. Paljon on vielä kuitenkn opittavaa niin rekikoiranuralla kuin muuallakin. Witsille pennut ovat yhä kuitenkin pentuja, joiden perään täytyy katsoa ja hoitaa.
Kotiin jääneistä pennuista Siina muistuttaa ulkonäöllisesti ja varsinkin naamaltaan eniten emoaan. Se on myös pennuista omapäisin ja touhuaa mielellään omiaan. Siina tykkää kiivetä syliin ja antaa naamapesuja aivan kuten Witsikin.
Sola taas on erittäin ehtiväinen ja miellyttämisenhaluinen huskyksi. Usein tuntuu, että se yrittää tehdä montaa asiaa samaan aikaan ja samalla ajatellakin jotain. Sola pitää kaikkien ihmisten seurasta ja muistuttaa luonteeltaan monissa asioissa Witsiä. Se taitaa olla myös pennuista kaikkein rohkein. Valjakossa Solalle oli heti selvä, mitä tultiin tekemään.
Witsin pennuista ainoa kotona oleva uros Sepe on myös kuuliainen poika. Sepestä on tullut Annelle Lunan seuraaja tokokentille. Alku näyttää siellä lupavaavalta, ainakin kun nameja on palkaksi :) Sepe on varsinainen söpöilijä ja tietää kuinka ihmiset lumotaan. Sillä on tapana puskea päätään ja tunkea itsensä kainaloon. Sepe on varsin urosmainen ja äänikin muistuttaa lähinnä malamuuttien ääntelyä.
Hyvää syntymäpäivää myös kotikennelistä omiin koteihinsa muuttaneille Takodalle ja Silballe!


Mother Witsi and Ristinummen puppies home Sepe, Siina & Sola.

Siina, Witsi, Sepe & Sola

Sola, Sepe, Witsi & Siina

No comments:

Post a Comment