Tuesday, 16 August 2011

Uwa's birthday

16.8 is Uwa's birthday. Uwa is now 8 years old "veteran". Years ago Uwa was very energy puppy, but nowadays he behaves like little bit older dog.
Uwa is good puller also alone, so he is nice skijoring and kickbike company. He takes commands good and big boy.
____________________________________

Uwa täyttää tänään 8 vuotta. Se on normaalisti rauhallinen ja jo hieman vanhan koiran oloinen. Kuitenkin se aina välillä innostuu riehumaan nuorempien kanssa ja tekemään kolttosia. Varsinkin sisällä se saattaa kyllästyessää keksiä omia pikku jekkuja. Yleensä kyseessä on lähinnä harmitonta tavaroiden liikuttelua tai poltettavien roskien silppuamista. Uwa rakastaa vessapaperirullia ja ryntääkin hakemaan niitä aina vessan oven auetessa.
Valitettavasti Uwan selkä tuntuu kipeytyvän hieman rasituksessa. Näin kesällä se on käynyt kuitenkin mielenvirkistykseksi silloin tällöin hyppelemässä agilityssa mediesteitä. Vetämässä Uwa käy mielellään, mutta nuorison säännöllinen treeni on sille hieman liian rankkaa ja vanhuspojat kulkevat taas hieman liian hitaasti. Uwa juoksee siis vaihdellen eri porukoissa ja usein sen kanssa tulee käytyä yksin skijoring ja kickbike lenkeillä. Yksin vetäessä Uwan kanssa on helppo mennä, koska se on helposti ohjattavissa ja kokonsa takia sillä on mukavasti vetovoimaa.

Uwa at Kevo, Lapland last September.

No comments:

Post a Comment