Tuesday, 12 June 2012

Witsi & AgiCert

8.6 Witsi, Yepla and Anne were in official agility races. Yepla was only as a tourist dog and Witsi & Anne competed in 1-class. In the first start (agility course) Witsi ran into wrong tunnel and got disqualified.
Second race (jump course) was a little bit difficult, but Witsi (or Anne) didn't make mistakes. Witsi got zero-result about 4,5 sec under the ideal time and got her third LUVA -&; AgiCert and now she 'll compete in 2-class.
In results Witsi was 4.th/35 and got also some prizes.
______________________________________________________

8.6 järjestettiin Kirkkonummella 1-luokan koirille viralliset iltakisat. Anne lähti kisoihin Witsin ja Yeplan kanssa. Yeplaa oli hyvää aikaa ulkoiluttaa ja kouluttaa ihmis- ja koiravilinässä omia ratoja odotellessa. Molemmilla kisaradoilla tuomarina toimi Ritva Herrala.

Ensimmäisenä oli vuorossa agirata. Witsi suoritti rataa hienosti ja tuntui kiihdyttävän vauhtia kokoajan lisää. Puolen välin jälkeen ohjaajalle tuli pieni epävarmuus oikeasta suoritusesteestä ja Witsi kerkesi huudosta huolimatta lukita väärän putken. Sieltä se jatkoi rataa iloisesti maaliin, tosin keppien sisäänmeno ei onnistunut. Tuloksena siis hylkäys.

Hyppyradalla lähes kaikki Mini1 ja Medi1- luokan koirat tuntuivat epäonnistuvan. Rata oli haasteellinen ja se sisälsi paljon ansoja. Maxi-luokkalaiset pääsivät onneksi näkemään hankalat kohdat etukäteen. Witsin kanssa otettiin ihan rauhassa ja varmanpäälle. Muutama kohta jännitti silti ja parissa kohdassa Witsiä sai kutsua kunnolla kohti oikeaa estettä. Hieman pitkistä kaarroksista huolimatta tuloksena oli puhdasrata noin 4,5s alle ihanneajan. Koska Witsin edelliset LUVAt ovat agiradoilta, sai Witsi AgiSertin ja pääsylipun 2-luokkaan :)
Sijoituksissa muutama koira oli nopeampi, mutta saatiin kuitenkin palkinnot, kun päästiin viiden parhaan joukkoon. Loppusijoitus siis 4./35(?)

Witsi and prizes


No comments:

Post a Comment