Wednesday, 21 November 2012

Kaima, 4 years

Yesterday Kaima had her 4th birthday.
Kaima is calm and wise dog. For example she knows, how to open kennels doors . She always thinks and looks how people do things. Kaima is also easy and very calm in dog team.
_______________________________________

Kuluupa aika nopeasti, kun nuorimmasta kuuden koiran sakista vanhin täyttää jo neljä. Eilen vietettiin siis Kaiman synttäreitä vetolenkin parissa.
Kaima on huskyksi rauhallinen, mutta erittäin viisas. Viime viikolla se tajusi kuinka tarhan eteisportin saa auki sisäpuolelta eli päästi kaikki koirat eteistarhasta juoksutustarhaan. Pari vuotta sitten ihmettelimme, kun usein ennen ruokintaa tarhojen väliovi oli avattu ja kaikki koirat odottivat ruokaa nipussa. Tarkemmalla seurannalla selvisi, että Kaima oli avannut salvat. Myös sisällä portti ja ovet ovat sille helppo juttu. Koskaan se ei käytä voimaa tai hampaita vaan selkeästi seuraa, miten ihmiset toimivat.
Kaima on ehdottomasti valjakossa rauhallisin koiramme. Se ei koskaan innostu riehumaan lähdössä tai tauoilla. Se on oiva pari valjakossa, jos haluaa hieman saada myös viereistä koiraa rauhoittumaan. Terveenä ollessaan Kaima työskentelee ihan ok ja syyskausi on taas sujunut hyvin  ajoittaisilla lääkityksillä. Pääsipä se ennen lääkintää juoksemaan pitkästä aikaa kilpailuissakin eli Ohkola syysajoissa.


Typical Kaima 27.10

No comments:

Post a Comment