Saturday, 26 October 2013

October

Some photos of Witsi in agility competitions 6.10.2013 (koirakuvat.fi):
Witsi in tunneljump, long jump, finish line and agility

Silba (Ristinummen Pikku Hukatar) competed in two 4 dogs class cart race. In Ohkola Anttoni Tolvi's team was 3.rd/10 and in Jämi (Finnish champion cart race) 7./19 (team got second prize from racing test).
We were whole pack (people and dogs) also in Jämi. We trained our dogs with ATV and followed the race. It was nice to see other mushers and their dogs.

The weather has been cold some days. About week ago there was a little snow in Southern Finland. Dogs like mushing and running more, when weather is cold.

_____________________________________________________

Siuntion koirakerhon 6.10 järjestämistä agilitykisoista löytyi muutama kisakuva Witsistä:
Witsi tulossa pussistaHyppää, Pituus, maalilinja ja kiihdytys (koirakuvat.fi)

Silba (Ristinummen Pikku Hukatar) kävi 6.10 kisaamassa Anttoni Tolvin valjakossa Ohkolan kisoissa. Neljän koiran luokassa valjakko sijoittui 3./10. Seuraavan viikonloppuna 12-13.10 Silba osallistui samassa tiimissä Jämin kärry-SM-kisoihin. Sijoituksena 7./19. ja valjakolle REK2-tulos.
Osallistuimme myös koko lauman voimin Jämille, mutta emme kilpailuun. Kisaikäiset koirat pääsivät kaikkina kolmena päivänä treenilenkille kivoille tassuysävällisille urille. Uwakin kävi vetämässä joka päivä.  Sunnuntaina se sai treeniseuraksi "hieman" Jätkää ja Nomea nopeammat Venlan ja Sennan. Koirat saivat myös taas hyvää harjoitusta talvea varten hälinässä ja stake-out-ketjuissa. Paikalla oli taas paljon väkeä ja tuttuja, joita oli kiva tavata. Kickbikeen tuli vihdoin ostettua vetoadapteri ja se vaikuttaa oikein hyvältä.

Koirien kanssa saatiin lenkeillä nauttia kauniista ruskasta pitkän aikaa. Vihdoin myös ilmat ovat ainakin välillä viilenneet kunnolla. Ensilumetkin ovat sataneet Etelä-Suomeen. Koirat nauttivat kunnolla pakkassäästä. Vetolenkeilläkin on mukavampaa kuin kurakeleillä.

Pause (Geea and Sola in lead, Siina & Witsi, Kaima  & Yepla, Sepe & Taiku)

Mushing (Taiku and Kaima in wheel this time)

Sepe and Taiku
Sepe and Geea on swamp

Sepe and Geea again

and again


No comments:

Post a Comment