Sunday, 18 May 2014

Spring

At this spring dogs have had kennel cough and they have been at long rest; no dog hobbies, training or sport.
 
On Easter Anne did a little over night hiking with Siina, Witsi and Nome in Koppernäs.
 
Two weeks ago Anne and Minna participated in Kaukjärven kierros- canicross race. Minna ran 14 km  with Sola and Anne with Witsi. Minna and Sola won race and Anne and Sola was 4.th.
 
Week ago Silba(Ristinummen Pikku Hukatar) took part in Jämi unofficial race. Anttoni's four dogs team was second in their class.
 
__________________________________________________________
 
Koirien kevääseen on tänä vuonna kuulunut yskimistä ja siitä seurannutta lepoa. Huhtikuussa koirat yskivät vuorotellen, osa vähemmän ja osa enemmän. Uwalla köhiminen ja sairastelu oli kaikista pahinta, mutta siitäkin selvittiin. Kennelyskä kuitenkin tarkoitti pitkää lepotaukoa kaikesta harrastamisesta ja liikunnasta. Keväällä/ edellisen päivityksen jälkeen on silti tapahtunut jotain...
 
Riitta kävi hakemassa Kaiman kanssa hierontaoppia päivän kestäneellä hierontakurssilla. Kaima oli kurssin jälkeen ainakin varsin rentoa ja väsynyttä koiraa.
 
Nuorison eli Sepen, Solan, Siinan ja Taikun kanssa  käytiin Lägin uuden hallin avajaistapahtumassa. Käytiin vain yleisesti treenaamassa hälinässä ja katselemassa Rally-toko- ja agilitykisoja. Sepelle löytyi uusi laji, kun se voitti nakinsyöntikilpailun useiden kymmenien koirien joukosta. Hyvin koirat käyttäytyivät ja keskittyivät tekemiseen hälinästä ja vieraasta paikasta huolimatta.
 
Pääsiäisenä Anne kävi tutustumassa Koppernäsin alueeseen Nomen, Witsin ja Siinan kanssa. Kierrettiin reittiä rantoja ja myös metsiä pitkin. Yöksi leiriydyttiin hienolle hiekkarannalle ja koko sakki pääsi telttaan yöksi. 13,5-v Nome oli varsin onnellista ja pirteää koiraa päästessään pitkästä aikaa mukaan telttaretkelle.

Kaukjärven kierroksen canicross-luokkaan osallistuttiin perinteisesti Vapun jälkeen. 14 km matkalla Minnalla oli tällä kertaa juoksukaverina Sola ja Anne juoksi Witsin kanssa. Minna ja Sola juoksivat hurjaa kyytiä voittaen kilpailun. Aika parani edellisestä vuodesta huomattavasti. Anne ja Witsi olivat neljänsiä.

Jämin epävirallisissa kisoissa viikko sitten kasvattimme Silba oli kisaamassa Anttonin valjakossa. Neljän koiran luokassa valjakko sijoittui toiseksi.
 

Nome, Siina and Witsi in Koppernäs

Siina and Witsi

13,5-yars old Nome and the sun set.

Witsi

Siina and sea

Witsi, Siina and Nome wait to go inside tent.

Evening on the beach.

Dogs wait their breakfast

Beach


Siina

Old boys Nome and Jätkä in home.
                                        

No comments:

Post a Comment