Tuesday 4 November 2014

Jämi, Finnish champion dry land race

17-19.10 There was traditional training weekend in Jämi. We were there with whole pack and trained with seven dogs team. This time we were only tourists. In stake-out area dogs behaved good. They are all easy travel company.
In the cart race there were 160 competitors. We handled some teams and followed the race both day.  There were also many sled dog equipment shops. Sepe got new harness.
____________________________________________

17-19.10 oli vuorossa Jämin perinteinen syysleiri ja sulanmaan SM-kilpailut. Olimme paikalla koko lauman voimin. Treenit tapahtuivat pe ja la seitsemän koiran voimin mönkijällä ja sunnuntaina kahden koiran erissä kickbikella. Lauantaina saatiin esimakua talvesta, kun lunta satoi sen verran, että maa oli valkea. Koirat osasivat ottaa ketjuissa rauhassa, ovathan ne kaikki tottuneita reissaajia.
Paikalla oli paljon tuttuja ja kisassa 160 osallistujaa eli seurattavaa ja handlattavaa riitti. Ilahduttavasti paikalla oli myös paljon uusia tiimejä. Myyntikojuista tuli ostettua kaikenlaista tarpeellista. Sepe sai uudet valjaat, jotka tuntuvat sopivan sille hyvin.

Winter is near?

Good trails to train.




This time Sola and Siina in lead.

No comments:

Post a Comment