Saturday, 15 November 2014

Autumn photos

There were some autumn photos in new mobile phone.
_____________________________________________________

Uuden puhelimen myötä koirien touhuja on tullut kuvattua puhelimella. Alla muutamia otoksia syksyn ajalta. Lauman koon pienentymisen huomaa kyllä, mutta rutiinit toimivat kuten ennenkin.  Juostaan juoksutustarhassa, käydään kävely- ja  juoksulenkeillä, vetämässä, tokoillaan jne. Koirat ovat olleet Annelle oivaa treeniseuraa Sysimustaa Satkua varten ja hyvinhän se sadan kilometrin putkeen kävely sujui 17h 21 min ajassa.

Lauman koirat oleilevat milloin missäkin ja välillä myös hajautetusti. Vanhimmat Jätkä ja Nome pysyvät kotitarhoilla, mutta muut koirat liikkuvat mukana tilanteen mukaan. Samalla tulee koirillekin hieman vaihtelua. Välillä viettävät päivän tarhoissa hyvien treenimaastojen vieressä kotitarhojen lisäksi. Tänä syksynä koirat ovat päässeet vuorotellen myös kaupunkihuskyiksi pareittain. Kerrostalossa hyvien lenkkimaastojen vieressä ei tunnu tuottavan kaupunkilaiselämäkään ongelmia.

Syksyn treenit on ajettu 6-7 koiran valjakolla. Kaima ei aivan joka kerta pääse mukaan. Säät ovat olleet melko kurjat treenaamisen kannalta. Välillä on tosin hetkellisesti saatu nauttia pienestä pakkasesta.

Friends Geea and Kaima

Jätkä some weeks before his 15 years birthday.

Kaima

Kaima, the city dog

Too fast to mobile phone camera (Yepla, Sola, Kaima, Siina)

Sepe

Siina, Geea and Sola likes forest walks

Taiku and Kaima

Sola and Yepla

Sola and Yepla train with kickbike

Taikuu

Sepe leads team.

Typical autmn weather and darkness

No comments:

Post a Comment