Saturday, 17 September 2011

Agility competitions

Today Antti completed in official agility competitons with Geea and Nome. Anne, Taiku and Siina were only tourists.

Geea had one course in first class and got disq. because of wrong course. Old veteran Nome started first time in second class. In first course Nome was very fast and jumped one contact. He also took 5 points from slalom. Together 10 points and 7 seconds under time. In second course Nome was also fast, but jumped one jump wrong side -> disq. Soon 11 years old Nome loves still agility, exspecially competitons. Today we saw he is in so good shape that he has later more starts in second class.

Witsi was also entered to competitons, but she is injured. One of her nail left, when we arrived from Kannus so Witsi had sport training pause. She had trained some new tricks.

Added show results and some photos to previous post
__________________________________________________________

Tänään Antti osallistui Geean ja Nomen kanssa Lägin virallisiin agilitykisoihin Lohjalla. Anne oli kisaturistina Siinan ja Taikun kanssa.

Geean rata sujui vauhdilla, mutta jostain syystä se hämmästeli seuran uutta rengasta ja väisti sitä. Kiellon lisäksi Antti joutui kepeillä hieman korjailemaan, jonka jälkeen Geea hyppäsi seuraavan hypyn edestakaisin ja sai hylätyn.

Nome avasi kisauransa kakkosluokassa vauhdilla. Antti ei oikein pysynyt veteraanin perässä, joten Nome loikkasi puomin alastulo kontaktin. Myös kepeillä Antti oli pahasti jäljessä, mutta Nome aloitti kepit hyvin itsenäisesti. Jossain välissä se kuitenkin sekosi ja loput kepit jouduttiin ottamaan uusiksi. Tuloksena siis 10 p. ja noin 7 s. ihanneajan alitus.
Toisella radalla veteraanilla oli myös vauhti päällä. Eräässä kaarroksessa Nome hyppäsi hypyn kuitenkin väärästä suunnasta ja tuloksena hylkäys. Nome tuntuu yhä rakastavan agilitya ja kilpailuissa se oli aivan innoissaan. Ikä ei tuntunut painavan, joten eiköhän Nomella käydä sen hauskuuttamiseksi kisaamassa vielä muutamia kisoja kakkosissa.

Witsi oli myös ilmoitettu agilityyn, mutta se loukkasi etuvarpaan kyntensä Kannuksesta palattaessa. Witsi on täydessä tassunkäyttö kiellossa, joten sille on sisällä kehitetty kaikenlaista aivojumppaa. Harjoiteltu ollaan mm. orava-asennossa istumista, sormien tunnistamista ja noutokapulan pitoa.

Lisätty myös edelliseen postauksen linkki erikoisnäyttely tuloksiin ja pari kuvaa

Geea's start

Antti & veteran Nome

Nome was too fast to camera. Where is Antti?

Kangaroo Nome and Antti

Poor Witsi with new collar

Witsi trains trick (sit like squirrel)

No comments:

Post a Comment