Tuesday, 14 May 2013

Kaukjärven kierros- canicross race

5.5 Anne and Anne's friend Minna started in Kaukjärven kierros- canicross race. Taril was 14 km long and good for dogs.
Minna ran with Witsi and Anne with Taiku. Results were same as year before: Witsi & Minna won (time: 1.01.24) and Taiku & Anne was 3.rd. (1.06.54)  Both had some minutes better time than before.
Prizes were very good and race good organized.
___________________

5.5 sunnuntaina Anne ja Minna osallistuivat perinteisesti Kaukjärven kierrokselle koirajuoksuun.  Matkaa oli 14 km pururataa, polkua ja hiekkatietä. Osanottajissa oli ilahduttavasti uusiakin koirajuoksijoita.
 Varma juoksija Witsi pääsi kirittämään Minnaa kuten viime vuonnakin. Annelle koiran vaklinta olikin sitten vaikeampaa. Halukkaita vetäjiä olisi löytynyt useita, mutta lopulta juoksemaan pääsi Taiku. Taiku on tasainen vetäjä ja sen kanssa pystyy kohtuudella juoksemaan alkumatkastakin. Lisäksi se Witsin tapaan on jo tiputtanut suurimman osan turkistaan.
Yhteislähdössä koirat olivat rauhassa kunnes tajusivat lähdön hetken lähenevän. Witsi yhtyi toisen koiran lähtöhaukkuun ja Taikukin yritti jo tempoilla valjaissa. Hyvin siis lähtivät liikkeelle. Matkallakin meno sujui hyvin, mitä nyt Taiku oli hieman välillä turhan kiinnostunut takana tulleesta juoksunartusta. Käskystä kuitenkin eteni edessä vetäen ja hyvin kiritti vielä viimeiset kilometritkin. Witsi oli päättänyt ottaa naisten  sarjan kärkikoirakon kiinni jossain viimeisen huoltopisteen jälkeen  ja Minna ja Witsi pääsivätkin johtoon. Siellä Witsin meno oli hieman rauhoittunut.  Itse kilpailiussa historia toisti siis itseään eli tuloslistassa järjestys oli sama kuin viime vuonna: Minna & Witsi voittivat (1.01.24) ja Anne & Taiku kolmas (1.06.54). Myös toiseksi sijoittunut koirakko oli sama kuin viime vuonna. Ajat paranivat molemmilla useilla minuuteilla.
Palkinnot olivat taas mahtavat osanottajapalkintojen lisäksi; molemmille säkit koiranruokaa, koirien palautusjuomapurkit, Nutrilion öljyä, huivi ja Witsille Hurtan viilennystakki. Suuret kiitokset taas järjestäjille ja Minnalle Witsin kanssa juoksemisesta!

Tulokset

Witsi test her new prize Hurtta- cooling coat (c) Annika Hannuksela

Taiku after race (c) Annika Hannuksela

Distribution of prizes: Minna, Anne and Taiku (c) Annika Hannuksela

No comments:

Post a Comment