Tuesday, 2 September 2014

Liesjärvi national park

In the end of July Anne was in Liesjärvi National park with Sepe and Taiku. The day was very hot and we took many breaks in whole day walking.

_________________________________

Kesän aikana koirien kanssa on retkeilty niin tutuissa kuin hieman tuntemattomammissakin maastoissa. Kesäkuussa käytiin Nomen, Yeplan ja Witsin kanssa tutustumassa Karkalin luonnonpuistoon. Kaunista seutua sekin, mutta aika reilusti löytyi punkkeja reissun jälkeen.

Heinäkuun lopussa Anne kävi Sepen ja Taikun kanssa Liesjärven kansallispuistossa koko päivän retkellä. Liikkeelle lähdettiin aamulla Ruostejärveltä ja Korteniemen perinnetilalle kierrettiin illaksi Kaksvetisen ja Peukalolammin kautta. Ruokatauko pidettiin Siltalahdessa. Päivä oli hyvin lämmin eli pienempiä taukoja oli usein ja koirat pääsivät aina halutessaan uimaan sekä kahlailemaan. Vesistöjähän reitille mahtuu. Kyynärharjun kulku kahden järven välissä on varsin tunnettu kohta alueella.
Samalla alueella tuli tehtyä parin päivän reissu muutamia vuosia sitten. Nyt reitti oli paremmin nähtävissä ja vanhojen pitkoksien tilalle oli rakennettu uusia toimivampia. Kaksvetisen kota oli korjattu aikaisemmin tänä kesänä. Se, kuten muutkin leiripaikat olivat siistissä kunnossa. Yllättävän vähän liikkujia alueella näkyi.

Nice trail

Taiku and new Kota in Kaksvetinen

Sepe and Taiku at Kyynärharju bridge.

Trail in beautiful old forest.

New trail, better than some years ago.

At Kyynärharju bridge.


No comments:

Post a Comment