Sunday, 20 November 2011

Kaima, 3 years

Today is Kaima's birthday. Kaima is now 3 years old.
She is calm and easy dog. She has nearly allways the same behavior, but sometimes Kaima gets excited.
In mushing team Kaima runs in all places. She working good if speed is suitable for her.
Kaima likes obedience, agility and tricks, if she gets new things to think.
___________________________________

Tänään on taas erikoinen numeroyhdistelmäpäivä 20.11.2011, mutta myös Kaiman synttäripäivä. Kaima täyttää 3 v. eli alkaa olla oikeasti aikuinen.

Kaima on helppo ja rauhallinen koira, jolla on omat tapansa. Se tuntuu olevan aina samalla mielentilalla kaikessa mukana. Ilme pysyy siis aina samana. Joskus Kaima innostuu asioista, jolloin muu lauma ja ihmiset yllättyvät. Nykyään se pitää rapsutuksista ja ihmisten huomiosta enemmän kuin nuorempana ja saattaa jopa hakeutua rapsutettavaksi.

Rekikoirana Kaima toimii kaikilla paikoilla valjakossa. Se työskntelee tasaisesti, kun vauhti on sille sopiva. Tänä syksynä kynsien loppuun kuluminen on tuottanut hieman ongelmia.
Itsenäisyydestään huolimatta Kaima tykkää harrastaa agilitya ja tottelvaisuutta. Innoissaan se on, jos se saa uutta pohdittaavaa tai homman onnistuu tekemään muuten sille haastavaksi.

Viime kevättalvella Kaima sairasti jatkuvaa räkätautia, jota epäiltiin vahvasti EBP:ksi. Kortsonin myötä oireet helpottivat ja sen yleiskunto parani. Toivottavasti jatkuvaa ylläpitolääkitystä ei tarvita jatkossa.

Kaima after mushing-training. 10/2011
Kaima & Geea at stakeouts 7/2011 (c) Jutta Venhola
Kaima is ready to continue run. 9/2011
Sola & Kaima lead the team. 9/2011 (c) Anna Rajasilta

No comments:

Post a Comment