Sunday, 23 September 2012

September


Autumn is here. Dogs has started mushing with ATV, but sometimes the weather is too warm and rainy.

Last weekend was Siberian husky club special show. We weren't there, but our breeding Silba (Ristinummen Pikku Hukatar) was showed. She was in open class and judge Sonny Ström gave EXC to her.
_______________________________________________________

Kesä alkaa olla ohi ja syksy tullut. Koiria on vedätetty aina sään salliessa elokuulta lähtien. Hieman on kuitenkin ollut sateinen ja kostea alkusyksy. Nyt kuitenkin alkaa jo tuntua, että koirilla on hieman kuntokin kohonnut. Treeneissä juoksevat kahdeksan nuorinta koiraa. Vanhukset saavat käydä satunnaisilla vetolenkeillä tai juoksutetaan muuten.

Muutkin harrastukset ovat aktivoituneet kesätauoilta. Normi agility- ja tokotreenien lisäksi Siina on käynyt arkitottelevaisuuskurssilla. Osaa sekin nähtävästi jotain, vaikka kouluttamiset ovat jääneet melko vähälle.

Viime viikonloppuna pidettiin siperianhuskyjen erikoisnäyttely. Itse emme Ristijärvelle lähteneet, mutta kasvattimme Silba (Ristinummen Pikku Hukatar) kävi avoimessa luokassa ruotalaisen Sonny Strömin arvosteltavana ja sai ERIn. Arvostelussa oli kehuttu monia asioita esim. ristiä ja toivottu parempaa korvien asentoa ja rintakehää.

Taiku ja Geea oli ilmoitettu viime sunnuntain hyvnkään näyttelyyn, mutta tuomarin muutoksen vuoksi ei sinne lähdetty. Eivätkä koiratkaan olisi olleet oikein näyttelykunnossa: Geealla ei ole vielä laisinkaan pohjavillaa vaan päälikarvaa ja Taiku on kovin hoikassa kunnossa Kaiman juoksujen vuoksi (ruokahalu kadoksissa). Onneksi Kaiman juoksut ovat nyt ohi ja päästään takaisin normaaliin arkeen. Sola ja Witsi tosin taitavat pian aloittaa juoksunsa.


Some memory-card photos from July, Porkkalanniemi.

Taiku and sea

Sepe and her sister Sola + sea wind

Sepe and Taiku with their owner Anne


Nome and Sola

No comments:

Post a Comment