Monday, 10 September 2012

Witsi's agility competitions

1.9 Antti and Witsi were in Purina Arena Syysskabat- agility race. Judges were Miia Laamanen, Zeljko Gora and Hans Fried. All of them had judged in  many countries. There were three difficult courses and Witsi got three disqualifed results. On the other hand she did good work. Last course was best: she did very near zero-result, but jumped last jump wrong side.
_________________________________________________

Silllä aikaa kun Anne ja Geea olivat Lapissa Antti sai pitkästä aikaa treenata Witsin kanssa agilitytreeneissä. Witsi oli vetäjien mukaan mennyt mahtavasti, joten Antti päätti käyttää tilaisuuden hyväkseen ja ilmoittaa sen kisoihin. Lappiin lähti vain ilmoitusluontoinen tekstari.

1.9 Järjestettiin Purinalla kolmella radalla Syysskabat. Ratoja oli kolme, joista ensimmäisen tuomaroi Miia Laamanen. Rata oli haastava, eikä edes tuloksia syntynyt montaa. Myös Antti ja Witsi saivat hylätyn melko alkuvaiheessa rataa Witsin hypätessä yhden hypyn väärin päin.

Toisella radalla Witsi oli vielä paremmassa vireessä. Tuomarina radalla oli kroatialainen Zeljko Gora. Witsi keskittyi hyvin ja eteni vauhdilla. Ensin tippui rima Witsin yrittäessä kääntyä hypyllä Antin ohjauksen mukaisesti ja sen jälkeen kummallakin meni hieman kuviot sekaisin eli hylky myös.

Kolmannen radan tuomaroi Hans Fried Itävallasta. Tälläkin radalla riitti haaasteita monelle koirakolle. Witsi ja Antti selvisivät radasta hyvin, vaikka ohjauskuviot olivat ehkä hieman yksinkertaisempia verrattuna monen muun rataan. Kaikki onnistui, mutta...viimeisen hypyn Witsi käsitti takaa hyppynä (kaksi viimeistähyppyäei täysin suorassa linjassa) eli suoritti sen väärään suuntaan. Taas hylky. Aikakin olisi riittänyt tiukkaan ihanneaikaan eli joka tapauksessa sai olla tyytyväinen suoritukseen. Moni yleisöstäkin puhui jo, että näyttää siltä että husky korjaa potin. Ei ne puuttuvat luvat mahdottomia ole Witsille.


First course: Witsi, Antti and judge Miia Laamanen

Witsi's fan club, Sepe the tourist dog
Ready to second start


Uups!

Last and the best course

Judge and happy Witsi

No comments:

Post a Comment