Sunday, 16 December 2012

Yepla's birthday

4 years ago Witsi got her first litter (in kennel Arctic Soul). Yepla and her siblings Uhta and Polar are now four years old adult dogs.
___________________________________

Witsin ensimmäinen pentue täytti tänään 4 vuotta. Silloin Witsi oli meillä sijoituskoirana, joten pentue on Arctic Soul-kennelin. Pentuja syntyi neljä: Yepla, Uhta, Polar ja Nova. Onnea kaikille!
Yepla on siperianhuskynartuksi erittäin kookas, joten voimiltaan se vastaa valjakossa urosta. Nyt menossa olevasta vetokaudesta näyttää tulevan sen paras. Se on työskennellyt koko syksyn paremmin ja tasaisemmin kuin viime kaudella. Tarvittaessa se juoksee myös johtajana niin yksin kuin parinkin kanssa. 
Yeplaa ei voi ikinä kutsua tosikoksi. Se tuntuu ottavan kaiken huumorilla. Sille tuntuu sattuvan ja tapahtuvan kaikelaista, mutta mitään se ei muistele pahalla tai edes huomaa jotain sattuneen. Iän myötä entinen hulivili on rauhoittunut, mutta muiden koirien leikkiin se osallistuu aina. Yeplalla on muutama bravuuritemppu, joita se esittelee ihmisille herkkujen toivossa.

Taiku and Yepla
Yepla (and Taiku behind)No comments:

Post a Comment