Friday 8 September 2017

1-2.7 Karnaistenkorpi

1-2.7 Anne did a litttle over night trip with Fanta, Geea and Metka-puppy to Karnaistenkorpi. Area is typical finish nature. Under the area is finish biggest highway. Night went good in lean-to and it was good experience to Metka.
_____________________________

Kun Metka oli ollut laumassa viikon, oli aika suunnata ensimmäiselle retkelle. Kävelyreitti ei tietenkään voisi olla pennun kanssa kovinkaan pitkä ja teltan sijasta olisi varmempaa yöpyä laavulla tai laavukankaan alla.

Kohteeksi valikoitui Karnaistenkorpi, josta on useasti ajettu ohi, mutta paikalla ei ole tullut koskaan käytyä. Retkikohteena paikka on siitä erikoinen, että se sijaitsee keskellä Helsinki-Turku moottoritietä. Moottoritie siis kulkee Karnaisten korven alla tunnelissa noin 3km matkalla. Metsästä löytyi ihan kivat polkureitit ja pari lampea. Väkeä ei ollut liikkeelä paljoakaan, pari porukkaa.

Liikkeelle lähdettiin Jantoniementien parkkipaikalta, josta matkaa Sorvalammen laavulle kertyi pari kilometriä. Matkalla ohitettiin mm. Ahvenlampi laavuineen, joka sijaitsee lähes moottoritien päällä. Jostain kaukaisuudesta kantautui jotain moottoritien ääniä. Pienessä vesisateessa Sorvalammen laavulla ei ollut ketään, joten nuotion jälkeen yövyttiin siinä. Myös Geea ja Fanta pääsivät ripottelevasta sateesta laavun suojaan nukkumaan. Kaikki kolme nukkuivat kiinni makuupussissa; Fanta toisella puolella ja Geea toisella ja Metka jalkojen päällä. Koirat nukkuivat yön hyvin, mutta ihmiselle hyttyset tuottivat hieman pään vaivaa. Aamupalan jälkeen jatkettiin Kisakallion kautta toista reittiä palaten autolle. Matkaa taisi kertyä viitisen kilometriä. Lyhyt ja onnistunut ensikosketus Metkalle retkikoiran elämään :)

1.7 Evening at Sorvalampi
2.7 Metka, Fanta and Geea ready to go again
2.7 A little dog waiting breakfost

2.7 Fanta, Metka and Geea
2.7 Back to car

No comments:

Post a Comment