Sunday 17 September 2017

8.7 Dogs show in Mikkeli and 9.7 in Karjaa

8.7 Judge Mari Pajaskoski (Kennel Arctic Soul), 20 siberians

Soyka EXC1, CQ, 2.nd best female, CERT

Geea VET EXC1,CQ, 3.rd best female, Re-Cert, BOS-vet

9.7 Judge Marja Talvitie, 4 siberians

Geea VET EXC1, BOS-vet
__________________________________

8.7 Geea ja Soyka kävivät Mikkelin näyttelyssä kasvattajatuomari Mari Pajaskosken arvioitavana todella mukavin tuloksin. Molemmat pääsivät PN-kehään ja sijoittuivat.  Kiitos Marjolle Geea-vanhuksen handleroimisesta paras narttu-kehässä. Soyka esiintyi myös Icesmile's:n kasvattajaluokassa parin 12 v. veteraanin ja Irniq-veljensä kanssa, sijoitus KP ja ROP-kasvattaja. 

Soyka NUO ERI1 SA, PN2, SERT
1v 9kk Koon ylärajoilla. Oikeat mittasuhteet ja hyvä raajakorkeus. Kokoon sopiva raajaluusto. Hieman kapeapiirteinen ja voimakasilmeinen pää, jossa kuitenkin oikeat mittasuhteet. Hyvät korvat. Hyvä rintakehän syvyys ja pituus. Riittävästi kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu erinomaisella aseklpituudella ja -voimalla. Hieman löysästi edestä. Pitkä, hieman jyrkkä lantio. Hyvä kesäkarva.
 Geea VET ERI1 SA, PN3, Vara-SERT , VSP-vet
10,5 v. Keksikokoa kookkampi. Hyvät mittasuhteet ja sopiva raajaluusto ja hyvä rintakehä. Kaunis pää ja ilme. Oikea-asentoiset kookkat korvat. Kauttaaltaan tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu edelleen sivusta hyvin. Hieman löysästi takaa. Erinomainen karvanlaatu. Miellyttävä luonne. Hetkittäin kaarteissa epäpuhdas liike.

9.7 Geea kävi Marja Talvitien arvosteltavana Karjaalla.  Se sattui olemaan ainoa siperianhuskynarttu kehässä. Uroksiakin oli paikalla vain yksi pentu ja kaksi valioveteraania.

Geea VET ERI1, VSP-vet
 Kookas erittäin hyvän tyypppinen. Hyvä pää, hieman haja-asentoiset korvat. Erinomainen kaula. Niukahkot etu- ja hyvät takakulmaukset. Erinomainen karvanlaatu. Ikä näkyy jo takaliikkeessä.
8.7 Soyka in Mikkeli (c) Iita Parikka
8.7 Soyka in Mikkeli (c) Iita Parikka

No comments:

Post a Comment