Saturday, 3 December 2011

Geea, 5 years

Again one of our dogs has birthday. This time it is Geea.
Geea is an important dog in our team. She runs mostly in lead. Geea is a good leader because she likes run fast and takes commands very fast and good.

At home Geea has her own behaviour. Nowadays she lives outdoor after one year inside (hates fence before). She likes to play with our younger dogs.

After mushing Geea's other hobby is agility. There she is also very obedient and doesn't make mistakes often.
_______________________________________________

Tänään vuorossa on Geean 5-vuotis synttärit. Geeasta on vuosien saatossa tullut yksi valjakon tärkeimmistä koirista. Se juoksee pääasiassa valjakon kärjessä. Siellä se jaksaa pitää vauhtia ja on erittäin kuuliainen. Käskyjä se noudattaa yleensä tarkasti ja nopeasti.

Kotioloissa Geealla on omat juttunsa. Lähes vuoden tauon jälkeen siitä on taas tullut "tarhassa pysyvä" husky eli se voi taas viettää ulkokoiran elämää. Geea kannustaa innokkaasti muuta laumaamme juoksuleikkeihin.

Rekikoirailun lisäksi Geea harrastaa agilitya. Se tykkää kovasti agilitystä ja sielläkin sen kuuliaisuus tulee hyvin esiin. Se kuuntelee ja seuraa hyvin tarkasti ohjaajaa ja tekee vain harvoin ratavirheitä.

Geea howling in Lieto (8/2011 (c) Jutta Venhola)
Geea (6/2011 (c) Johanna Lahtinen)
Geea (6/2011 (c) Johanna Lahtinen)

2 comments:

  1. Harmi kun Geealla on silmäsairaus, muutoin olis ollu hieno jalostuskoirakin. Johtajiahan tarvitaan! :)

    -P

    ReplyDelete
  2. Ai, tänne oli kommentoitu, kivaa!
    Tyytyväisä ollaan, että saatiin muuten hieno koira :) Onneksi nuo (ainoastaan gonioskopiassa näkyvät)silmämuutokset eivät vaikuta Geean elämään mitenkään.

    ReplyDelete