Friday, 29 March 2013

Witsi's birthday

Some weeks ago Witsi had her 8.th birthday. She has trained all winter with our "race team". She is working allways good (all places, also alone in lead), but isn't nowadays so fast than her puppies.
_____________________________________

Witsi saavutti pari viikkoa sitten näyttelyiden veteraani-iän eli täytti kahdeksan vuotta.
Ikä näkyy ainoastaan hieman valjakon kovimmissa nopeuksissa. Witsi on juossut koko talven kisaporukan mukana kisoja lukuunottamatta. Usein se on saanut juosta myös johtajana.  Lisäksi se on käynyt johdattamassa vanhuksia valjakossa.
Witsi tykkää kovasti työskentelystä ja onkin luottokoira valjakon eteenpäin viemisessä. Johdossa Witsille ei ole väliä, onko sillä paria vai ei. Iän myötä Witsi on oppinut odottamaan startteja suht rauhassa ja tauoillakin se ottaa rennosti. Mukava valjakkokoira siis.
Viime vuonna Wisti nousi agilityssa kakkosiin ja se teki sielläkin hienoja ratoja. Toivottavasti tänä kesänä kisasuorituksen säilyisivät samanlaisina.
Kahden pentueen jälkeen Witsillä on nykyään hieman ylimääräistä nahkaa ja kun siihen lisätään päälle erittäin voimakas talviturkki ja alttius lihoamaan, Witsi muistuttaa hieman juoksevaa palloa täplineen. Kesä- ja talviturkissa se näyttääkin aivan eri koiralta. Sama Witsi sieltä kuitenki aina paljastuu.

23.3 Leaders Geea and happy Witsi had break on island.
29.3 (Geea and) Witsi in lead

17.3 Witsi and her daughter Sola was tired after Kiiminki race

No comments:

Post a Comment